Samarbeta med Konstliv Halland?
Vi är en ideell förening som drivs av konstnärer och konsthantverkare i Halland. Syftet med föreningen är att dels skapa nätverk oss emellan men främst att årligen bjuda in allmänheten, företagen och konstföreningarna till den årliga Konstrundan i Halland. Då öppnar vi våra ateljéer och visar upp vårt arbete och våra ateljéer för intresserade och köpare. Det är en riktig folkfest med besökare med tusentals besökare.

Vi öppnar även flera tillfälliga samlingsutställningar under konstrundan, runt om i Halland, för att göra det enkelt för besökaren att göra ett urval att åka till.

För att finansiera vår Konstrunda så betalar vi medlemmar dels en årlig medlemsavgift och en avgift för att delta i konstrundan. Vi skänker även ett verk till det årliga lotteriet som besökare kan vinna direkt under rundan. Varje konstnär säljer dessa lotter direkt i sin ateljé. För att skapa ett riktigt vinsttätt lotteri så ger vi även varje år en av konstnärerna i uppdrag att ta fram grafiska blad som vi lottar ut som extra-vinster i lotteriet. Lotteriet är en viktig intäkt för oss. Och, när nästan var 10 lott är en vinstlott blir det roligt att köpa lotter! 

Till våra egna inkomster kommer ett ekonomiskt stöd från Region Halland och flera av kommunerna i länet. 

Vill du synas i vår katalog?
Vi trycker årligen en katalog med karta till alla utställare och den sprids såväl on- som offline i stora upplagor. Här har företag och andra möjlighet att annonsera mot en målgrupp inriktad på konst och kulturupplevelser. Huvudsakligen från Halland och angränsande län, med en stor andel i Göteborg. Varje konstnär i föreningen är en säljare av dessa annonser. Vill du själv synas i den katalogen så kontakta en konstnär du känner och fråga hur du skall gå tillväga eller kontakta oss direkt på mejlen konstlivhalland@gmail.com  för priser och information. 

Samarbeta på annat sätt?
Vi vill bredda vårt samarbete med företag, föreningar och andra verksamheter och söker verksamheter som tror att Konstliv i Halland vore ett bra sätt att synas på något vis. Kontakta oss för ett inledande samtal.

Vi samarbetar informellt med Kulinarisk resa i Halland och flera av våra restaurang- och kafétips under rundan finns med där. www.kulinariskresa.se

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.